Lite snö på besök ....

Idag när jag kom hem möttes jag av en liten söt snögubbe som sötnötterna hade gjort ♥
 
 
Snö föll redan igår, men idag kom det mer. Jag måste verkligen köpa nya skor ... funderar starkt på ett par fodrade Converse ... men vi får se :D
 
 
Här hemma har vi myst på med god mat och fredagsmys i form av snacks. Gjorde en soppa som tjejerna älskade förra gången jag serverade den (tomatsoppa med kyckling och annat gott) .... dock var den inte lika populär idag - undrar om det var för att jag rev morötterna lite grövre .... hmmm.
 
Tv:n har bjudit på X-factor och vi har suttit och tjoat och hejat på våra favoriter ... men lillEbban orkade inte riktigt ända till slutet - så hon somnade i soffan under några kuddar. Tindra har inte somnat än - hon siter upp i sitt rum och pysslar med halloweengrejjer som ska användas på en häst som hon ska rida imorgon i en halloweenritt :D
 
 
Imorgon kommer dom .... mojjan, fajjan, syster & två gofisar till systerbarn ♥ Kommer bli såååå härligt med fullt ös i några dagar!!
 
Förresten ... städade upp lite i min "walk in closet" ... eller rättare sagt - lilla utrymmet under trappen ..... och insåg att några av mina sambosar som bor i väggar och tak gjort inbrott i en påse med fågelmat :S Å lämnat spår efter sig ... huvva ... det betyder att de är inne i huset oXå!! Jag skulle ha skaffat katt ändå!!
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Inte många dagar kvar...

....sen kommer min familj från södern och hälsar på några dagar :D

Ska bli sååå mysigt & det lilla extra är att min lillasyster & mina systerdöttrar följer med upp!! De ska äntligen få se hur jag har det här i lilla huset!

Inte nog med det - lillEbban fyller hela 8 år på måndag .... alltså 8 år!! Helt galet :P

Längtar!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Alltså .... jag älskar mina bruders ... 4 real!!

Ja, verkligen ... mina fina vänner ... mina favoriter ... mina raringar ... mina godingar ... de bästa!!
 
Geten, Kakan, Pajen & Ankan .... VI !! ♥
 
Har ännu en gång fått spendera en helg med dessa glädjespridare ... de som får mig att må och mitt hjärta slå!!
 
Många skratt, många hemligheter, många visdomsord, mycket cosmos, mycket glädje, mycket kärlek!!
 
Helgen har varit toppen i Gävle, där vi tillsammans hyrde en lägenhet & levde livet ..... förfest, dans, efterfest, goda frukostar, lyxiga middagar, illaluktande bacon, lagårdsdoft, smakråd, taxiresor, trötthet, pigghet, bra musik & fint sällskap!! Bra där!!
 
Vill inte vara utan dom ....
 
Ha de bäst & pöss på näsan!!!