Wåå vad hett...

Jajjamen .... 30 grader i skuggan .... det e inte dåligt *ler* Vad skönt med värme .....men jag föredrar 25 grader - då e det som bäst ;)

Idag är det visst mors dag .... men det missades av de berörda här hemma idag ... förrutom mig då - men men - jag överlever!!

Jag låg och solade 2 timmar i förmiddags - sen åkte jag & Ebba till stan för lite glassätning & bikinikshopping ( -till tjejerna) - träffade på lite trevligt folk där inne (typ Thomas, Emma, Pets ... och sist men inte minst Ninnie & Pippi) - men yaiks vad Ebba vart blyg (iallafall för en del;)) .... hmmm - vi måste nog busträna på det där!!

Tindra åkte med Amelia & Lena på cirkus Brazil Jack - vilket hon tyckte var himla skojs :o)

Sen kan lätt en bli två ..... Mowglis syrra Manda fick oXå flytta in till oss ..... man kan juh inte säga nej ;)


Har även tvättat två av mina sköna converse ..... jisses de blev juh rena ;) Nu är det bara de vita & röda som ska få sig en tvätt ... (för de bruna med rosa prickar e juh knappt använda så det e typ rena ;))!!


Tjohooo - rena ....
 

Ha det bäst & pöss på näsan!!! 

Just nu....


...myser Mowgli lite


...försöker Mowgli ta kameraobjektivet


...smaka Mowgli på kameraremmen


.....sover Mowgli lite (herre gud .. från bus till sus på 2 sekunder)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Mowgli har flyttat in :o)

Mm - lilla kattbebisen Mowgli har äntligen flyttat in ;) Sååå kul!! Just nu ligger han och sover - vilket varit hans sysselsättning de 2 senaste timmarna .... på en hård köksstol - men vill han sova där - så får han;) Men han passade även på att ta en liten sovpaus i soffan innan dess......Idag har varit en skön dag ..... solig & bra.... skratt & lite osynliga tårar. Vad sorgliga historier det finns.....

Mangan håller på för fullt med bussen .....som vanligt .... men de har verkligen gjort den fin!! Nu är det finputsning som gäller .....

Igår ... igår ... ja igår - då var det premiärdans på Ånäsparken denna sommaren *ler* Till Blender ... och oj vad roligt det var!! Massor av människor som får en att skratta, dansa och trivas!!

Var även på Ebbas förskola och fick se ett fint uppträde med massa sånger om djur!! Ebba var en liten fluga ... hur söt som helst!! De var verkligen duktiga .... man blir så glad när man ser och hör på alla dessa små surrande ungar :o)


En glad Tindra


En liten fluga .... Ebba

Chailatté ... med en aning för mycket kanel kanske .... mjukglass med polkagrisströssel ..... aj lajk!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!