Nu har vi tagit julledig ....

....och det känns så skönt! 2 veckor utan att behöva kliva upp och stressa iväg till jobb!! Gött!
 
Imorgon åker jag & mannen till Wien och stannar där några dagar för att fira jul .... spännande värre :) Men redan idag åker vi ner till Sthlm för att övernatta hos Ankan - the one and only :)
 
Granen här hemma är klädd och Ebba gjorde hela jobbet härom dagen. Det blir som extra julstämning när den kommer på plats.
 
 
Igår körde jag hem julklappar som har införskaffats till Magnus- då tjejerna firar jul med honom iår. Men nästa år är det min tur ♥
 
Nu ska jag ta och packa för Wien-resan och sen blir det till att städa lite för man vill juh ha fint här hemma när man kommer hem igen!
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 
 

Men finally ....

... ligger det några centimeter snö utanför och förgyller tillvaron!! Fint blir det med ljus när mörkret faller ..... inte alls lång tid kvar till julledighet med mys, resa och en skön tillvaro.
 
 
 
Haft en fartfylld helg med en resa ner till Sthlm & Ankan där det dansades lite och sen på lördan vart det kryssning med bästa Expanders .... riktigt skojers måste jag säga :)
 
Men nu fortsätter veckan med julklappshandling, Luciafirande och julfest :)
 
Å förresten ... har jag sagt att jag är sååååå kär ♥
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 

Första advent ....

... och fönstrena pryds av adventsljusstakar och stjärnor.
 
 
Efter att ha bråkat med barnen att de ska göra sina läxor i ungefär två timmar så åt vi lite god adventsfika .... lussekatter, pepparkakor, julmust och glögg. 
 
 
Vi passade även på att äta lite gomiddag - limegratinerad fläskfilé och ris.
 
 
Nu är det dax att kolla på Solsidan och imorgon kommer vardagen ifatt oss igen.
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!