Lite nya detaljer ...

... har jag införskaffat idag. Håller på att pimpa hallen och ideérna flödar som vanligt! Det blev en lampa från Claes Ohlsson, ett olivträd från Bauhaus & en spegel från ÖoB.
 
 
 
Eftersom vi har katter, fixade jag till ett litet skyddsnät av hönsnät, så att det gör det svårare att börja gräva i jorden till olivträdet ..... hoppas det funkar :)
 
 
Köpte en ny lampfot för ett tag sedan på KAAP ... har en likadan i sovrummet och jag tycker de är så fina.
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 
 
 

Låt mig presentera ...

... våra söta katter ;)! Nu har de två små krabaterna bott hos oss någon månad och vad de väXer :)
 
Simba är vårt yrväder som har så mycket energi så han hoppar och studsar så fort det går och gör han inte det så ligger han så nära man bara kan, helst upp mot ansiktet. Världens gosigaste katt!
 
Lakrits är vår prinsessa, lite finare och pimpinett. Tar livet med lite försiktighet och tar det ganska lugnt när brorsan inte utmanar till kamp. Håller sig gärna nära, men en bit ifrån, vill vara där vi är, men fortfarande på avstånd.
 
Fina är de och har fortfarande inte fattat vinken att det är grymt roligt att vara utomhus utan tar bara små korta utflykter men med huset i sikte.
 
Lakrits
Simba
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Hittade rätt kulör till dörrarna i hallen ....

... och det känns riktigt bra :) Hade tänkt vita dörrar först, men efter lite övervägande så gav jag mig iväg till Bauhaus för att se om jag hittade en färg som matchade golvet. Bestämde mig för en isblågrå nyans från Beckers. Blev bra nöjd med resultatet.
 
Nöjd med färgmatchningen
Hittade en dörrmatta på Rusta för 89:-
 
Nu är det lite mer inredning som ska på plats, dörrbeslag ska bytas och trivselbelysning ska upp. Sen ska jag ta tag i de andra 4 dörrarna nere i hallen.
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!