Första advent today .... julen e' nära :o)

Mmm - nu e stakarna, stjärnorna & gardinerna på plats :o) Kakor har bakats & ljus har tänts!! Härligt!!
Lite snö har det oXå kommit ... ser fint ut - lite skönt julkänsla börjar komma över en!

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort - men men - det e' snart helg igen - då blir det till att åka till Skellefteå och dansa!! *spännande*

I fredags var jag & M på julbord med mina arbetskamrater- vi var på restaurang Lörudden - och wow - vilken supersmarrig julmat - riktigt mycket sill och strömmig i alla dess olika inläggningar *mums* Gott med vilt på julbordet var det oXå .... sist men inte minst - katjing vilket efterättsbord ...... ojojojojoj vad gott - för att inte säga helt & hållet helt himmelskt för mina smaklökar!!


MagnusJag


Jag & Viktoria


Malin nyper tag om sin Terese


Mia & hennes Patrik


Ulrika


Victoria & Anna

Igår var vi iväg till Birsta & shoppa lite bra att ha grejjer - typ lampor & mat ..... och kabelkanaler - vilket behövs eftersom M fiXat med projektern i gillestugan - vilket resulterat i att taket sett ut som lakritsnurror & lakritsnören - men nu är det åtgärdat :o) Blev även glögg & pepparkakskladdkaka på kvällen framför Tru Blood ;)

Ny vecka på gång.... tjohooo - det kommer bli en väldigt bra vecka .... aj lajk!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Fick nyss reda på att min EOS 350d....

...e' på väg hem till mig igen *ler* Tjohoooo .... hoppas den kommer fram senaste imorgon - så jag kan testa mitt nya objektiv & ta mysiga foto i helgen på allt adventmys som ska fram :o)

Imorgon är det daX för julbord med mina arbetskamrater & respektive på ett mysigt ställe som heter Restaurang Lörudden - väldigt mycket inriktad på havets specialliteter & även vilt .... så det ska bli spännande :o)

E' nyfrissad idag ... tjohoooo .... blir väl några foto i helgen ;) Ser iofs ut som vanligt ...... hihi.

Nu ere natta!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Äkta blod...

... alltså True Blood :< Helt galet bra serie ... jag e totally addicted *ler* Blir alldeles till mig bara jag tänker på typ Bill Compton ;)


Tänk att ens synsätt på en person i en serie kan ändra sig till det bättre ganska snabbt ;) *hackar tänder* Nu ska jag ner & ge mig in i vampyrernas värld i 55 minuter :)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!