En skotertur med tipp....

Jahapps ... då har man fått uppleva en del idag igen *ler* For iväg med skotrarna här på gården - jag, Tindra, Ebba & kusin Dennis - samt farmor (sen hämta vi Madde & Ellen oXå).

Farmor körde touringmaskinen med Tindra & Dennis och jag & Ebba körde Anna-Marias Z570 Artic Cat (vi blev lite färre än planerat).... Det gick fin fint upp - vi njöt av solen i stora drag - blev lite solbrända om kinderna - grillade korv och fikade gott gott :o) När vi sedan körde hem så gick det bra typ halva vägen - sen vek farmor av ut på en lägda - hamnade i fel spår och tippade med skotern *hjälp* Allt gick i slow motion och Tindra & Dennis skrattade mest. Hur lätt var det att få skotern som lagt sig på sidan en halv meter djupt ner i snön? Blev hur svettig som helst ... och andfådd ... vilket jobb ..... men inte nog med det - när vi fick den på rätt köl igen - så var det minnsann inte lätt att köra därifrån - vi kom en meter - sen grävde den ner sig hur långt som helst under snön. Så farmor & kidsen bestämde sig för att börja gå - så jag körde iväg med den andra skotern för att hämta farfarn .... som tur var så kom en granne förbi och hjälpte farmorn att få fram skoter - sen körde vi vägen resten av resan.


Ebba gillar grillad korv

Dennis mumsar


Tindra ser glad ut


Farmor & kidsen


Jag & Ebba & vårt åk


Så grymma liXom


Touringmaskinen som tippade 10 minuter senare


Mangan & hans lillebror Thomas har varit och köpt deras sommarbostad under alla de hårdrocksfestivaler & konserter de ska på i år .... Snygg?? Njäe - men de ska rusta och renovera och fiXa!! Lycka till! :o)


Vilket köp ;)

Skulle egentilgen åka hem idag - men tjejerna ville stanna en natt till - då de träffar deras kusin så sällan - så vi stannade :o) Har tittat på melodifestivalen ... och jag gillade verkligen Sarah & Malena ... !! Bra, sköna och mäktiga sånger!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Sitter här i Ramneå....

... hos svärisarna med ett glas vin framför mig - har nyss lagt tre busiga barn - T & E & deras busiga kusin D - så glada de blir när de får träffas - kusinerna kompar fin fint !! Imorgon har de bestämt sig för att utfodra kossorna tillsammans med farfar och sitta och dricka kaffe i äggrummet - när farmor tar hand om dagens skörd av 2000 ägg :o) Får se hur det blir med det - jag har juh fått låna en Lynx RC800  - 07 av Tindras fadder Daniel - så det blir skoterfärd till Ramnsjön för korvgrillning - tillsammans med alla andra :o) Alla syskonen på Magnus sida - förutom Pelle e' samlade - och de är många ;) Så ungarna tycker det e' kul :o) Bettan & Willy & Ellen & Madde e' oXå här ..... Massor av folk ;)

Har tänkt på en sak ...... jo - jag har tänkt på en chai latte hela dan .... har tagit med mig basen hit - så det kanske blir storkok i chai latte snart *ler*

Ser verkligen fram emot UGL kursen ..... ska bli så otroligt upplyftande att gå den!!

Förresten - tomten finns .... såg honom igår!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Chai latte .... mumsigt värre ;)

Här sitter jag - alldeles mysig och nöjd - efter en goooood Chai Latte *ler* Har längtat efter en sån i snart 2 veckor juh!! Så idag blev det  - Chai Latte Spice alá Karolina :o) 1,5 dl Chaite m. smak av kanel, kardemumma, nejlika - typ pepparkaka, 1,5 dl skummad lattemjölk, 1,5 tsk honung & lite kanelhjärtan på toppen ..... mmmm... aj lajk!!


Min smakupplevelse ikväll

Magnus har varit lite febrig - tror han fått en släng av mitt - som jag hade förra veckan .... stackarn ;) Fast nu sitter han feberfri .... med lite halsont ;) Så synd om honom juh!! Tycker det e' lite lustigt att män blir såååå klena vid feber *ler*

Gjorde en delikat morotspannkaka med äppel/lingonsylt - som vi fick i oss ... ingen hit enligt E & T ... men T's kompis gillade det!! Tyckte själv det blev smarrigt - kändes nyttigare än vanlig tjockpannkaka - hade juh morötter, potatis & purjolök & bacon i .....


Helt OK!!


Kunde inte motstå att köpa en ny smak av FUN light idag .... smultron/vattenmelon - den smakade abolut alldeles bra - nästan påminde om sådan hemmagjord saft som man gör på en liten flaska av något slag!


Läskande

Annars har det varit lugnt .... men veckan har varit väldigt hektiskt & turbulent - men nu börjar det lugna ner sig. Tror vi åker upp till Edsele imorgon och stannar en natt hemma hos Mangans mamma & pappa - och kanske åker iväg på en skoterutflykt på lördag och bara myser på tillsammans med dem.


Tindra & jag...


Mina raringar i pyjamas!! Älskar MEST!!
♥♥♥

Vecka 11 kommer jag vara väldigt osynlig - iallafall bland nära & kära !! Har nämligen anmält mig till en kurs - UGL - som jag ska gå för att utveckla mig själv & mitt ledarskap .... spännande - 5 dagar i internatform!! En kurs som jag velat gå länge .... och nu är det daXs ... på eget bevåg & initiativ!! Ser verkligen framemot den - även om mitt blivande spa nere i källaren kommer bli lidande....allt kostar pengar och sådana växer inte på träd!! Men det får det faktiskt vara värt! Vissa chanser kommer aldrig tillbaka i livet!!!

Förresten ..... imorse så fick jag en stor kram av den första vuxna människa jag träffade *ler* Massa uppmuntrande ord - så man blev alldeles paff!! Det är juh inte så vanligt - men det kändes riktigt bra!! Tack T!!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!