Myser med ljus ...

... gör vi här hemma :)


Mangan e sjukis & tjejerna sover ... har nyss värmt mig med lite god glögg :)

Imorse var det -19,5 grader ... brr säger jag! Lite varmare tack!!

Har hittat ett par slalompjäXor som passar mig & mina stooora vader ... vill ha - men 2499:- e mycket pengar :P


Salomon Charm 7 .... med tillräckligt vid läst - så att mina ben kom i utan att det blev blodstopp :)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Första advent *mys*

Då var det daX - första advent :) Mysigt & kallt och ljusen brinner! Magnus & tjejerna bakade goda saffransbullar igår - som passade perfekt till adventsfika..
Idag har vi gjort massor av saker .... Jag & Tindra åkte till Timrå ridstadion tidigt i morse - för att rida en timme. Vi hyrde varsin ridskolehäst (Linnie & Spotlight)- som vi mockade till, hämta in från hagen & sedan körde en timmes fritt pass i ridhuset med andra som också hyrt en häst. Det var roligt och svettigt - så imorgon och övermorgon lär jag ha ONT :P

När vi kom hem hade Magnus & Ebba flyttat in Tindras säng i Ebbas rum - samt möblerat om där - och Tindra fick en vanlig säng & ett nattduksbord som passar nu när hon är lite äldre.

Vi har hängt upp adventjulstjärnor & satt upp adventsljusstakar. Passade även på att åka in till Sundsvall och ta del av skyltsöndagen - trots - 15 grader *brrr* Blev en ganska snabb visit där - för vi frös riktigt mycket.


När vi kom hem passade vi på att fika lite gott - varm choklad till kidsen & glögg till mig & M och goda saffranbullar :)


Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Snart är det daXs..

...att tända första ljuset - första advent nalkas imorgon!
Snön yr och kylan biter, men här hemma knastrar det härligt från brasan & det sprids en god doft av glögg i vårt hus :)


Vi var till Birsta idag & köpte ett skidställ till Tindra - testade massa skor och vantar - men inget kändes bra :/ Vill köpa Hestra tumvantar till tjejerna med ullfoder - men båda sa att de kändes osköna - så jag vet inte om det känns kul att lägga ut 700:- på vantar de ej vill använda ...Imorgon ska jag & Tindra hyra varsin häst på Timrå ridstadion ... spännande :) Ska även göra adventsfint här hemma .... myspys!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!