Där var lampan fiXad ...

Men så bra den blev - lampan som blev till av olika delar! Köpte en lampfot för 30:- på loppis, målade foten svart - aluminiumet fick vara orört, köpte en "lampbur" för 18:- och en snygg vintageglödlampa för 34:-. Då lampburen var lite för stor, fick en repstump som jag hade liggandes i en låda användas runt så att jag kunde fästa buren på lamphållaren. Vips så har jag en riktigt snygg lampa i fönstret i allrummet! Voila!
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 
 
 

Klänningshoppingen fortsätter!

Hittade en riktigt trevlig sida på nätet där jag beställde klänningar och skor .... billigt var det och snabbt gick det!
Kolla själv in www.lightinthebox.com .... svårt att låta bli att inte beställa dock! För min del vart det tre klänningar, en svart underkjol och två par skor, dock passade inte ett av paren! Men nu bir det stopp på klänningfronten .... måste som börja använda grejjerna oXå!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 

Snöat in mig på 50-tal :P

För ett tag sedan fick jag en inbjudan till Henke & Idas bröllop, som ska hållas i augusti ... det var inte en helt oväntad klädkod - utan 50's / rockabilly :) Såååå himla häftigt! Så jag började spinna på det direkt och upptäckte att jag faktiskt gillar den stilen! Så nu har jag köpt några klänningar, lite skor och accessoarer. Rätt som det är kanske jag kommer börja använda kläderna vid väl valda tillfällen. Vi får väl se om jag törs! :P
 
Idag svängde jag förbi Myrorna i Birsta och gjorde två fynd, då de hade 25 % rabatt på lite personligare kläder. Det vart en väst och en klänning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Får väl se när tillfälle ges att använda klänningen, västen ska jag ha imorgon! :)
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!