Nästa bakgrund har kommit ...

Vad kul det är med fotobakgrunder! Ebba fick ställa upp så jag fick testa den. Även denna behövs strykas på något sätt, men det blir ett senare projekt!
 
 
 
 
 
 
I helgen åkte jag till Malung för en helg med Magnus och givetvis fick kameran följa med! Kändes lite annorlunda att åka till Malung nu istället för till dansbandsveckan! Men det var en riktigt mysig helg - fick lite sightseeing och har till och med varit i Sälen! Stor chans att min slalomutrustning kommer att användas där när det är säsong!
 
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 
 
 

Mina finaste ...

... som jag älskar mest i hela världen.
 
Idag gjorde vi en heldag på Birsta & köpte lite nya munderingar för hösten. Som gengäld fick jag fotografera de små liven när vi kom hem.
 
Tro det eller ej - de var vänner i princip hela dagen och kvällen och är det fortfarande! Då har vi det som bäst! Även om de är väldigt snälla för det mesta, så kan de munhuggas lite lätt. Två underbara filurer med mycket tycke och tänk!
 
Ett litet axplock från dagens fotografering kommer här.
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 

Älska fotografering & redigering ....

Jag är inne i en liten fotoperiod och det är så himla kul! Fotograferade Anna & Magnus bröllop i lördags - i regn - men det gick bra ändå! Hade bästa assistenten med mig och tur var väl det annars hade det nog blivit lite väl struligt! Här är några bilder jag redigerade (hälften va visst för stor så jag får fixa dom sen),men då jag har tjejerna denna vecka så fortsätter jag redigera nästa vecka! Så när jag är färdigredigerad och bilderna kommit till brudparet så lägger jag upp ett litet collage här.
 
 
 
 
 
Stiligaste assitenten i slips!!
 
 
 
Idag fick jag hem min första bakgrund som jag beställt och det ska bli kul att få fotografera olika porträtt mot den! Tindra fick agera fotomodell så att jag kunde se hur resultatet blev. Fotona är inte så genomtänkta, men bara så jag kan visa hur bakgrunden ser ut. Trist dock att den har vikmärken överallt. Försökte få bort dem med strykjärnet - men känns sådär att stryka plastmaterial samt att jag fick inte bort dem helt! Tanken är väl sen att kunna erbjuda andra personer porträttfotografering här hemma!
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!