Då va helgen slut...

...men den har varit helt Ok ändå ... även om den gått snabbt :o)

Peder & Anna & Johanna & Tova var hemma hos oss igår kväll och käkade sushi & drack veteöl ;)


Sushi alá Karolina (gaah vilken tid det tar)


Peder kan äta med pinnar


Blåbärspaj som Anna gjort ....

Vi hade en väldigt lugn & trevlig kväll ...... alla var ganska trötta faktiskt ;)

Idag har Tindra varit på kalas på drakborgen - så jag & Ebba gjorde Birsta i 3 timmar. Tindra verkar ha stukat foten ganska rejält på kalaset - så hon har inte kunnat stödja på foten sen vi kom hem ..... får se hur det e' imorgon - om vi måste in och kolla lillfoten.


Tindra innan kalaset ....


Ebba

Ebba & Tindra har fått nya jackor .... grymt snygga - svarta skaljackor i softshell med snyggt rosa foder :o)


Ebba is doing a posé

Jaha .... annars då - med livet & allt ?? Mjo .... det kommer bli bra - men just nu e jag nere i en svacka .... många bäckar små får en att må ;)

Vem blir glad över:
En otroligt ful utväxt (tur jag ska till frissan på torsda)
Ett antal extra kilo som inte borde vara där (tur jag ska ta tag i en del imorgon)
Att vara blek? (tur det finns solarium - måste besöka ett några gånger nästa vecka)
En röd prick på näsan ? (laser igen...ska den där lilla grejjen verkligen behöva 3 behandlingar?)
Ont i magen ... 14 dagar är inte normalt!! (ska oXå kolla upp det imorgon)
Att vara trött? (ska lägga mig senast kl 23 varje dag den kommande vecka)
Att min nya kamera inte alls tar så bra bilder som jag förväntat mig!!

Många av dessa saker kan jag juh göra något åt redan nästa vecka ..... förrutom punkt 2 & punkt 4 & punkt 5 som kanske tar lite längre tid .... men man kan juh sätta igång ;) Stör mig på mig själv att jag inte varit så duktig på att gå ut och promenera eller jogga / göra små hemmaövningar under hela sommaren  .... som jag gjort förrut. Shit - man mår inte bra!! Det måste bli ändring!! NU!!

Nu ere nattatajm!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

11 dagar .... inge bra alltså!!

Nää .. 11 dagar e alldeles för lång tid ..... kan inte alls vara bra!! Jag säger bara ... sluta NU ;)

Vet ni vad?? Jo .. trots massa tjohejsan med jobb, träning & storhandling  igår- så blev det dans iallafall .o) Även om jag inte planerat för det ..... även om jag innerst inne skulle tyckt det var rätt skönt att inte göra något på torsdagskvällen - så blev det dans efter oväntade ord .o) Du e bäst!! Men dansen blir inte riktigt den samma om man inte hunnit förbereda sig och man stressat runt. Fast det var kul ändå ...... men det tråkiga är att nu e' sommardanserna slut. Fast jag ska inte hänga läpp för det ..... Öviksmaran är juh redan om 14 dagar :o) Jag & the Bruders ska ha såååå skoj!! Vin, skratt, surr .... och lite dans med såklart!!

Idag har Tindra & jag varit på Timrå Ridstadion på T's första ridlektion :o) Hon var sååååå laddad för detta så hon var alldeles sprallig! Dagens lektion gick igenom hur man uppträder i stallet, hur man går in till hästen, vad man använder för borstar vid rykt, hur sadelkammaren fungerade, hur man ryktade & vad som komma skall :o) Ett glatt gäng med tjejer i 7 årsåldern hade det riktigt skoj.... Ridläraren Ida var oXå bra .. pedagogisk & kunnig.
Tindra var lite blyg & hade svårt för att ta för sig - men det släpper juh efter några gånger .... men hon borstade och provade att kratsa en snäll liten häst som hette Molly :o) Det här kommer bli så roligt ... och som förälder får man hjälpa till väldigt mycket - speciellt när man barnen inte vet eller kan göra så mycket med hästarna. Jag har även sagt till Tindra att ridkläder e' på väg ..... har köpt 2 par ridbyxor, 1 hjälm, 1 säkerhetsväst, ridstövlar, strumpor, vantar  m.m för 1000:-  på blocket som kommer med bussgods här i dagarna!

Springer mot ridstadion...


Utanför stallet


Hästen som Tindra ryktade - Molly


Genomgång - var sadlarna hänger


Detta är ett träns.....

När  vi kom hem - så hämtade vi Ebba hos Sigrid ... körde ner på Tempo i Indal & hämtade ut ett STORT paket från H&M och sen besökte vi Pizzerian i Indal (första gången i hela mitt liv som jag äter på själva pizzerian - kors i taket - har bara bott här i 6½ år).

Imorgon kommer Peder & Anna & Johanna och äter sushi hos oss - så jag ska iväg och handla lite färsk lax & tonfisk så det blir riktigt goda bitar tomorrow :O) Mumsisch!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Klibbigt eller torrt?

Kan inte riktigt beskriva känslan i mina ögon just nu :o) Linserna börjar tappa fukten & det börjar vara segt att blinka:o) Så klibbigt eller torrt är juh frågan!!

Nyss betalt räkningarna .... ganska kul att se hur mycket pengar man får över varje gång :o) Önskar dock vara räkningsbefriad de närmasta 10 åren ..... weee vad mycket pengar jag haft då!! Var ansöker man om sånt?

Imorgon e det avslutning på Ånäsparken - Zlips ... men tror inte det blir någon dans för mig *snyft* Inte poppis att vara borta ännu en kväll denna veckan kanske? Tips & Trix i måndags, personalmöte idag .... vad tror ni om imorgon då?

Nä - här behövs storhandlas ... men det kan jag inte göra förrän Magnus kommit hem efter sin torsdagsträning vid 18 - 19 snåret....... för på fredag kommer inte M hem då det blir partaja på hans jobb - och jag & Tindra (Ebba får hänga med)ska åka ut till Timrå ridstadion för hennes första ridlektion. Gaaah .... har varit mycket denna vecka. Igår hade iofs varit en ypperlig handlingsdag - men då tränade Mangan först - sen hjälpte han Thomas med hans cheva hela kvällen..... Tur inte veckorna e så bokade i vanliga fall ... eller är dom det? ;)

Nu e det natta daXs .... e lite slut i lillhjärnan efter en jobbdag mellan 7.30 -21.15!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!