Men hoho .... skulle inte solariet vara öppet??

Jag blev allt lite irriterad innan idag..... tog mig ut på de otroligt slaskiga vägarna för att ligga och sola i typ 20 minuter - men vad händer när jag varit inne på ICA och väXlat till mig 40:- i mynt??? Jo jag går till solariet i Indal  .... drar lite i dörren och upptäcker att den e' låst .... så jag vart lite sur - för det e' juh inte första gången det händer *suck* Det ska juh vara öppet varje dag mellan 10-21 .... men nope inte idag iheller!

Annars har det varit bra lugnt på eftermiddagen och kvällen - jag valde att göra fläskkotlett, potatis & grönpepparsås ... med bönsallad till middag *gött*
 
Sen gick tjejerna ut och gjorde en stoooor snögubbe tillsammans med Magnus ..... lagomt blöta var de när de kom in - men så blir det när det e' plusgrader och snön börjar smälta.

Nu blir det att titta lite på Grey's anatomy och kanske kanske kanske dricka lite blåbär/lingon glöggHa det gött & pöss på näsan !!!

Mysiga advent ....

Imorse klev jag upp och gick raka vägen ner till källaren för att hämta upp alla adventsljusstakar & adventsstjärnor - sen var det bara till att hänga upp och sätta upp. När alla fönster var klara så satt jag & Magnus upp nya julgardiner - efter att jag fiXat och fållat dem :o) Så nu är det riktigt mysigt här hemma.

Tindra är just nu i stan på dans tillsammans med Amelia - sedan ska hon gå tillsammans med Amelia, Lena & Peter och titta på all julskyltning i stan. Så det blir roligt för de små.

Ebba är hemma och väntar på att Sigrid ska komma och hälsa på en sväng- hon tänker bjuda henne på lussebullar, pepparkakor & julmust *mums*

Sitter och funderar på vad jag ska göra för middag idag ..... kanske blir det fläskkotlett, sås & potatis.... eller ugnstekt falukorv med potatismos ..... hmmm..... vad tror ni?

Nu ska jag ner och se om jag hittar adventsljustaken som man sätter i fyra ljus ... måste juh tända det första idag nu när det är första advent och allt :)

Ha det bäst & pöss på näsan !!!

Tack för att du lyssna :o)Köket


Köket


Vardagsrum


Vardagsrum


Vardagsrum


Ebbas rum


Tindras rum


Tindras rum


Sovrum

Pepparkaksgummor :)

Då sitter man här igen - snön faller med väldig fart ute - så imorgon blir det massa bus i snön - efter att vi hängt upp julgardiner och julstjärnor och satt upp adventsljusstakar :)

Det blev en sväng ut till Birsta- och vi kom hem med två enkla adventsljusstakar, minst 1 kg lördagsgodis, ännu ett par julgardiner ..... men inga skor. Vi var in på skopunkten - men hittade inga som vi köpte ... så det blir till att kolla i några andra affärer sen.

När vi kom hem så röjde Magnus & Tindra i hennes rum ...... slängde nog två proppfulla ICA-kassar..... men nu är där lite mer ordning. Ebbas rum får vi ta imorgon om vi orkar ... för där blev det bara en vanlig städning.

Tjejerna började sedan baka pepparkakor - men två av dem tröttnade rätt snabbt och ville iväg och åka skridskor istället. Så jag och Ebba fick fortsätta kavla och baka ..... medans de andra stack ner till isplanen.

Ikväll har det bara varit en lugn och stilla kväll .... vi är rätt trötta allihopa. Tror vi kommer gå och lägga oss alldeles för tidigt för att vara en lördag.

Jag & Mangan käkade efter att tjejerna gått och lagt sig - det blev fläskfilé m. smörstekta champinjoner i en svampsås tillsammans med färsk pasta (fettucini eller nått) och en smarrig bönsallad plus ett glas vitt vin alá RELAX *gött*

20 dagar kvar ...... nedräkningen fortsätter *smajl*


*Mer pepparkakshjärtan åt folket*

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

~Tack för att du finns ~

Jag har placerat min blogg i Sundsvallbloggkartan.se!