Ännu en mara till ända.....

Japp .... i fredags var man laddad inför helgen i Övik..... å nu idag - söndag - är man urladdad igen!! Dock finns minnena kvar - tur är väl det att man kan spara på dem :)

Bodde på ett vandrarhem en bit utanför Ö-viks citykärna - tillsammans med ett galet gäng :P En del är juh gamla trogna sambosar - men vi fick även några färskningar :) 7 brudar & 4 grabbar......

Hur var helgen då?? Absolut supermysig ... men av någon konstig anledning så är maran på våren inte den bästa! Förra våren fick jag feber på lördan ... vilket gjorde att jag inte kunde dansa som jag ville ... denna maran trampade någon klumpfot mig på stortån ganska tidigt på lördagskvällen .... vilket kändes hela kvällen & natten & fortfarande ... ungefär som en krossad stortå - hmmm det är kanske det den är ... alltså krossad!!

Personerna man träffar är som vanligt helt underbara - men ibland så kommer några att väXa i mina ögon - medans andra sjunker ..... men det beror mest på den första uppfattningen man fått av personerna helt enkelt inte stämmer överens med hur de egentligen är - eller så kan det såklart vara tvärtom ... att den uppfattningen jag fått av personer stämmer riktigt bra överens - fast som krydda på moset - så blir de bara bättre :o)

Man kan helt enkelt jämföra dem med en strumplåda - en del passar perfekt, en del ser små ut - men på plats sitter de som de ska, vissa är utnötta, fula & borde egentligen ha kastats för längesen - men man sparar dem bara för att man gör det, en del saknar en matchande kompisstrumpa och letar febrilt efter sin bortappade hälft - dock kommer de aldrig hitta den - så de borde egentligen också sorteras ut, en del är lite för utmärkande men kan användas till väl valda tillfällen, en annan del är bara så bra att man vill använda dem om & om igen, vissa passar inte så bra men de får ligga kvar - för vem vet ?? En dag kanske de passar... Raggsockorna e inte lika många & fungerar bara ibland - även om de kan vara guld värd.  ....... osv

Jag är väldigt nöjd med denna helg - trots knappa timmar sömn & värkande fötter.

Tack till er som gjorde den bra :P Massa pussar på kinden!!

Bilder togs .... ni kommer få se ....så småningom :)  ♥ Love u bruders .... :*♥

Ha det bäst & pöss på näsan!!!