En liten loppis & Clas Ohlson sväng!

Idag har det varit föreläsningar på Södra Berget hela dagen "Mitt lärande", vilket innebar en del inspirerande föreläsningar för förskolan och en del mindre inspirerande! Men kul att få chansen att åka iväg på sådant! På väg hem så åkte jag förbi lite loppisar - HK Second Hand, Erikshjälpen och Myrorna. Köpte lite pocketböcker i matchande nyanser för att ha som inredningsdetaljer nere, skiljde lite på pris i de olika butikerna - från 1:- till 20:-. Jag köpte flest på HK, där de var billigast. Såg en snygg golvlampa oXå för 60:-, tänkte köpa den, men glömde bort att gå och hämta den efter jag kollat klart - typiskt!
Svängde inom Clas Ohlson och hittade en fiiiin skruvdragare (glömde dock köpa bits), en bygglampa som är en perfekt selfielampa nere i hallen vid den stoooora spegeln som kom upp i helgen. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Hoppla ...

... där gick en spegel i kras,tur jag inte tror på skrock. Skulle det vara så hade jag vänt på steken och trott på den - 7 år av lycka!
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 
 
 
 

Sänglampan är på plats ....

Jajjamen, det där blev himla bra oXå!! Målade två björkfärgade konsoller  - duvblått första lagren, tog lite vaselin på kanterna och målade sedan med mörkgrått. När det torkat tog jag en fuktig trasa och gnuggade på kanterna och den gråa färgen försvann och det blev snygg kontrast på kanterna av den duvblåa färgen. Sedan har jag köpt en tygklädd grå lampsladd och lamphållare och kontakt - som sedan kopplats på .... piffigt och snyggt!
 
 
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!