Menyn imorgon ...

Kommer gå till Högmans & grilla korv & dricka varm choklad med Mintu runt 12 tiden - åka lite pulka och umgås med Indalsbor... fast e det för kallt tror jag vi skippar det :P

Men sen kommer det gäster hit - vilket ska bli skojigt - dock är inte nyårsstassen bestämd än :/ Men jag hittar säker något i min garderob :)

Maten imorgon blir helstekt oxfilé m. vitlökssmör, potatisbakelser m. västerbottenost samt rödvinssås - som serveras med en god sallad :) Till efterrätt blir det pannacotta m. hallon *ler* Dricker rött vin "Leva" till det ...... mums!!

Sen blir det champagne ... tjohooo!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Yes yes yes...

... va ute på en iskall promenad precis *brrr* Gick och tänkte på ditten o datten.... och kom att tänka på parfymerna jag betalade i slutet av november - som fortfarande inte kommit.... tänkte att nu var jag tvungen att höra av mig till säljaren i USA och fråga hur lång tid det skulle ta ... vet juh om att det kan ta tid med paket från USA - men en månad... :/ Iallafall - när jag kom gåendes så siktade jag vår brevlåda och ett paket stack upp - det bubblade till i magen och .... yes äntligen har parfymen kommit :o) Sedan fick jag två scarfs som jag oXå beställt ..... tjohooo!


CLEAN - Simply Soap

Nu ska jag ta och förberda morgondagens nyårsmat - potatisbakelser m. västerbottenost :o) Sen blir det till att städa och göra fint *ler*

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Jag kryper till korset ...

... men det var faktiskt för kallt för en promenad ikväll ... -23 grader e inge bra för blodcirkulationen i rumpan :P

Men jag har då situppat & armhävt mig *ler* Sen har jag storhandlat på Willys ... x 2 för jag glömde typ en tredje del :S

Nu ikväll har jag gjort tomtegröt till morgondagens frukost - dock är det rätt bra att stå kvar vid spisen när man ska koka upp mjölk under lock .... annars är det lätt hänt att hela spisen är täckt med kokt tjock mjölk som sakta rinner ner i ugnluckan och på golvet ..... Men men ... det löste sig och gröten smakar bra och luktar gott!! Länge leve hel kanel!!

Fick ett par grymt snygga jeans idag *ler* NIKITA Bluebird ... riktigt fina baggy jeans!! Beställde nog en storlek för stora ... för midjan var lite väl bekväm innan jag ens använt dem och det bådar inte gott för ett par sånna dyra jeans. Så jag ska se om jag kan få hem en storlek mindre - så jag kan testa - innan jag skickar tillbaka dem som inte passar :)

Tror vi på dom .....?? Jeansen alltså!

Imorgon e jag ledig .... och en vecka framåt - superduper härligt!!

Sen måste jag juh visa en liten bild på Ebbas semlor som vi gjorde i söndags *ler*

 

Ha det bäst & pöss på näsan!!!