Fått umgås med storhjärtat idag :)

Jajjamen .... det är inte varje dag Tindra är hemma och lillhjärtat är hos en kompis. Men idag hände det och då måste vi såklart ta fram kameran även idag!
 
Hon blir då bara äldre och äldre den där lilla skönheten :)
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Snö & mys ....

... är det i Indal :) Jag och Ebban var en sväng till skogen och tog kameran med oss. Härligt var det allt!!
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan!!!
 

Wien ..... en upplevelse i juletid

Vilka härliga dagar vi fick i Wien under julveckan :) Fantastisk stad med otroligt många sevärdigheter och upplevelser. Hotellet var toppen och vi trivdes hur bra som helst!
 
Förrutom massa julmarknader och gluhwein fick vi se stora pampiga slott, kyrkor och byggnader. Vi åkte spårvagn och tunnelbana. Käka wienerschnitzel och gulaschsoppa, drack öl och bubbel. Åt lyxfrukostar och hade det gött på hotellets spaavdelning. Tittade på spännande filmer dubbade på tyska och försökte oss på både tyska och engelska språket. Vi gick otroligt mycket och förundrades över hur mycket turister det var i Wien. Besöket på Madame Tussauds var skojigt och vi fick träffa många kända ansikten. Time Travel Vienna var hur tufft som helst med 5D-bio och konstgjord wienerwalz-maskiner och allt vi fick lära oss om Wiens historia.
Allt kostade vart man än gick, så vi nöjde oss för det mesta över att bara titta och gå utanför. Att åka häst och vagn kostade 550:- för 20 minuter - så det skippade vi. Skulle vara himla trevligt att få uppleva Wien under sommaren, då det fanns gigantiska trädgårdar som hade tagit vintervila.
 
 
Ha det bäst & pöss på näsan !!!