Ännu en midsommar ...

.. är firad :) Vi fick massvis av regn & myggbett - men även sol, lek, dans, mat, bad, godricka, underhållning & bus under kvällen! Det var fjärde året i rad vi har firat upp hos Wernekrans - så tradition har det blivit!
I torsdags hämtade vi hem tjejerna från farmor & farfar .... snacka om att de haft det mysigt med alla busiga djur - samt att de tog hem Walter .... vilket båda tjejerna gillade - han är så gudomligt snäll - även om han hoppade till lite när Ebba satt på ryggen - så att hon föll av :P Men det gick bra - han sa förlåt genom att sätta huvudet mot henne - och Ebba vart glad och kunde fortsätta leka med honom :P Vi blev bjuden på grillat & jordgubbstårta .... *mums*


Walter & Coco


Tindra & Walter


Ebba & Walter


Walter


Tindra


Ebba


Farmor


Farfar


Madde


Thomas & Coco

Tapeterna ... de snyggaste ;) Är på plats - vilket känns bra -men det kommer kännas bättre när möblerna e' vita & resten av tapeterna på sidorna är uppsatta :)


Idag har vi rivit ner alla andra lister - och de är nu slipade och de flesta vitmålade :)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

Det blir juh sååå fint :)

Nu äre bara småpill kvar i hallen - och jag e bra nöjd :) Krokar, skoskåp & lampor är uppsatta - golvvärmen inkopplad - garderobens insida vitmålad :P Så snart e det daXs för garderobens insida att bli inredd :)


Var till Birsta igår & shoppade med Lars & Hampus - vilket var himla kuligt - det blev många inköp till Lars - och snacka om att brudarna kommer jaga honom ;) Själv köpte jag ett par otroligt snygga Levi's jeans - och jag kan bara skylla på Sabina & säga att det var henne förtjänst att det blev dom .... ;)


I torsdags hade jag en otroligt trevlig dag / kväll & natt tillsammans med mina mysiga arbetskamrater :) Vi hade en underbar avslutningsföreställning med barnen på jobb - som slutade med grillat & tårta. Vi fick superfina sommarpresenter i form av en Marimekkogrillvante & servetter i samma mönster, sedan fick vi även en goodybag av tre busiga familjer - innehållandes massa bra att ha inför en kväll i festens tecken :P

Jag tog såklart massvis med bilder - och tänkte ge er ett smakprov här - men det lär läggas upp fler sedan :)


Goodybag .... :)
Rosa bubbel & chokladcigg ....
Mmm - det var en hyvens dag det .....

Nu ere inte långt kvar tills semestern kommer antågandes - med en superstart på Öland :)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

En liten tripp i stan...

.. i alla inredningsbutiker vart det med Jimmy :) Hade inte så lång tid på oss - men vi hann igenom alla - utan ett köp ...Trevligt var det iallafall - massa goda smakråd är aldrig fel :)

Imorgon är det fest hela dagen :) Vi ska ha avslutningsfest med föreställning på jobb - med 100 personer ... så det blir grillat & tårta :) Efter det så kommer vi "brudar" som jobbar fortsätta - med ciderprovning & bubbeldrickande & massa tjejsnack :P Sedan blir det dans på Ånäsparken till Zlips ... och för att avsluta natten- så sover alla "brudar" hemma hos Anna ... pyjamasparty!! .... lite synd om mig bara som ska upp och öppna på jobb kl. 6.15 :P Men det kommer gå bra ..... för vi kommer ha så kul :)

Iallafall ... hallen ... har köpt lite krokar i form av fjärilar i vitt, svart & silver - som ska flyga runt på väggen när man kommer in ;)


Kommer bli jättesnyggt tror jag ..... de kommer sitta lite överallt på blommorna liXom :) Hittade även ett hängar träd på Rummet idag .... vill ha!!Nä ... daXs för annat ... ska upp kl 5 imorrn *gäsp*

Ha det bäst & pöss på näsan!!!