Ännu en midsommar ...

.. är firad :) Vi fick massvis av regn & myggbett - men även sol, lek, dans, mat, bad, godricka, underhållning & bus under kvällen! Det var fjärde året i rad vi har firat upp hos Wernekrans - så tradition har det blivit!




















I torsdags hämtade vi hem tjejerna från farmor & farfar .... snacka om att de haft det mysigt med alla busiga djur - samt att de tog hem Walter .... vilket båda tjejerna gillade - han är så gudomligt snäll - även om han hoppade till lite när Ebba satt på ryggen - så att hon föll av :P Men det gick bra - han sa förlåt genom att sätta huvudet mot henne - och Ebba vart glad och kunde fortsätta leka med honom :P Vi blev bjuden på grillat & jordgubbstårta .... *mums*






Walter & Coco


Tindra & Walter


Ebba & Walter


Walter


Tindra


Ebba


Farmor


Farfar


Madde


Thomas & Coco

Tapeterna ... de snyggaste ;) Är på plats - vilket känns bra -men det kommer kännas bättre när möblerna e' vita & resten av tapeterna på sidorna är uppsatta :)






Idag har vi rivit ner alla andra lister - och de är nu slipade och de flesta vitmålade :)

Ha det bäst & pöss på näsan!!!

1 Johanna:

skriven

Nästa år vill jag fira midsommar med er!!!!!

Ska nog allt ta o fixa det :)

Super snyggt det blev med tapten - kommer bli URsnyggt med vita möbler till. Gud vad ni är duktiga.



Älskar.

2 lillagos:

skriven

Fanken alltså... du skulle ta och komma hit och styla om mitt hem med så ja upplever de större! Så grymt snyggt ditt blir!

3 Mor:

skriven

Så himla fint kommer att bli DÖ SNYGGT när möblerna är vitmålade.. Så härligt för er att er stil kommer hem i ert hem. Men ni har ju ett så fint hus som vi också vill ha. Men nu har vi ju vårt och trivs. Kramen och vi ses alldeles snart Pussen Mor

Kommentera här: