En skotertur med tipp....

Jahapps ... då har man fått uppleva en del idag igen *ler* For iväg med skotrarna här på gården - jag, Tindra, Ebba & kusin Dennis - samt farmor (sen hämta vi Madde & Ellen oXå).

Farmor körde touringmaskinen med Tindra & Dennis och jag & Ebba körde Anna-Marias Z570 Artic Cat (vi blev lite färre än planerat).... Det gick fin fint upp - vi njöt av solen i stora drag - blev lite solbrända om kinderna - grillade korv och fikade gott gott :o) När vi sedan körde hem så gick det bra typ halva vägen - sen vek farmor av ut på en lägda - hamnade i fel spår och tippade med skotern *hjälp* Allt gick i slow motion och Tindra & Dennis skrattade mest. Hur lätt var det att få skotern som lagt sig på sidan en halv meter djupt ner i snön? Blev hur svettig som helst ... och andfådd ... vilket jobb ..... men inte nog med det - när vi fick den på rätt köl igen - så var det minnsann inte lätt att köra därifrån - vi kom en meter - sen grävde den ner sig hur långt som helst under snön. Så farmor & kidsen bestämde sig för att börja gå - så jag körde iväg med den andra skotern för att hämta farfarn .... som tur var så kom en granne förbi och hjälpte farmorn att få fram skoter - sen körde vi vägen resten av resan.


Ebba gillar grillad korv

Dennis mumsar


Tindra ser glad ut


Farmor & kidsen


Jag & Ebba & vårt åk


Så grymma liXom


Touringmaskinen som tippade 10 minuter senare


Mangan & hans lillebror Thomas har varit och köpt deras sommarbostad under alla de hårdrocksfestivaler & konserter de ska på i år .... Snygg?? Njäe - men de ska rusta och renovera och fiXa!! Lycka till! :o)


Vilket köp ;)

Skulle egentilgen åka hem idag - men tjejerna ville stanna en natt till - då de träffar deras kusin så sällan - så vi stannade :o) Har tittat på melodifestivalen ... och jag gillade verkligen Sarah & Malena ... !! Bra, sköna och mäktiga sånger!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!
1 Johanna:

skriven

Staffan sa : Cooooool ;) 666...



Puss

2 Mor & Far:

skriven

Såg ni inte oss? Vi vinka och vinka.. Vilken härlig stämning det var i Arenan. Du har ju haft en härlig tur med barnen och farmor med skotrarna. Hade nog valt er dag för den verkade mycket friskare. Men vi har haft trevlig med Kenneth och Jane med god mat och roliga minnen. Kramen Mor & Far så här sent på småtimmarna

3 Malin:

skriven

Hjälp,en hel buss...;) Ni verkar ha haft det mysigt ute i friska luften förutom skotervurpan då.

Kram på dig

Kommentera här: