En skotertur med tipp....

Jahapps ... då har man fått uppleva en del idag igen *ler* For iväg med skotrarna här på gården - jag, Tindra, Ebba & kusin Dennis - samt farmor (sen hämta vi Madde & Ellen oXå).

Farmor körde touringmaskinen med Tindra & Dennis och jag & Ebba körde Anna-Marias Z570 Artic Cat (vi blev lite färre än planerat).... Det gick fin fint upp - vi njöt av solen i stora drag - blev lite solbrända om kinderna - grillade korv och fikade gott gott :o) När vi sedan körde hem så gick det bra typ halva vägen - sen vek farmor av ut på en lägda - hamnade i fel spår och tippade med skotern *hjälp* Allt gick i slow motion och Tindra & Dennis skrattade mest. Hur lätt var det att få skotern som lagt sig på sidan en halv meter djupt ner i snön? Blev hur svettig som helst ... och andfådd ... vilket jobb ..... men inte nog med det - när vi fick den på rätt köl igen - så var det minnsann inte lätt att köra därifrån - vi kom en meter - sen grävde den ner sig hur långt som helst under snön. Så farmor & kidsen bestämde sig för att börja gå - så jag körde iväg med den andra skotern för att hämta farfarn .... som tur var så kom en granne förbi och hjälpte farmorn att få fram skoter - sen körde vi vägen resten av resan.


Ebba gillar grillad korv

Dennis mumsar


Tindra ser glad ut


Farmor & kidsen


Jag & Ebba & vårt åk


Så grymma liXom


Touringmaskinen som tippade 10 minuter senare


Mangan & hans lillebror Thomas har varit och köpt deras sommarbostad under alla de hårdrocksfestivaler & konserter de ska på i år .... Snygg?? Njäe - men de ska rusta och renovera och fiXa!! Lycka till! :o)


Vilket köp ;)

Skulle egentilgen åka hem idag - men tjejerna ville stanna en natt till - då de träffar deras kusin så sällan - så vi stannade :o) Har tittat på melodifestivalen ... och jag gillade verkligen Sarah & Malena ... !! Bra, sköna och mäktiga sånger!!

Ha det bäst & pöss på näsan!!!