En liten tripp i stan...

.. i alla inredningsbutiker vart det med Jimmy :) Hade inte så lång tid på oss - men vi hann igenom alla - utan ett köp ...



Trevligt var det iallafall - massa goda smakråd är aldrig fel :)

Imorgon är det fest hela dagen :) Vi ska ha avslutningsfest med föreställning på jobb - med 100 personer ... så det blir grillat & tårta :) Efter det så kommer vi "brudar" som jobbar fortsätta - med ciderprovning & bubbeldrickande & massa tjejsnack :P Sedan blir det dans på Ånäsparken till Zlips ... och för att avsluta natten- så sover alla "brudar" hemma hos Anna ... pyjamasparty!! .... lite synd om mig bara som ska upp och öppna på jobb kl. 6.15 :P Men det kommer gå bra ..... för vi kommer ha så kul :)

Iallafall ... hallen ... har köpt lite krokar i form av fjärilar i vitt, svart & silver - som ska flyga runt på väggen när man kommer in ;)


Kommer bli jättesnyggt tror jag ..... de kommer sitta lite överallt på blommorna liXom :) Hittade även ett hängar träd på Rummet idag .... vill ha!!



Nä ... daXs för annat ... ska upp kl 5 imorrn *gäsp*

Ha det bäst & pöss på näsan!!!
1 Johanna:

skriven

Mycket fint - hängträdet har jag sett innan och det är super snyggt. Dock väldans dyrt.

Kul med smakråd - sånt behövs ju.



Godnatt och ha en super fest imorgon.

Puss

2 Mor:

skriven

Så fina saker och ting det finns. När det gäller trädet kan man ju faktiskt själv fixa ett sådant. Du har ju en händig man i huset.. Så slipper man betala dom där dyra pengarna. Nu har lillasyster med Olivia gått upp för att sova, hoppas det går vägen. Har en liten sötnos här som inte vill missa något som händer i undervåningen..hahhaa. Vaknar klockan 04.30 och vill en massa, nästa morron klockan 05.30. Olivia var vaken i 12 timmar utan att sova middag, litta jobbigt för henne. Mer jobbigt för den i familjen som ska upp och jobba med en klockan som är ställd på 07.00. Pussen Mor

3 Linda:

skriven

Trädet fixar du lätt själv.

De har jag gjort i alla fall.

Vi tog en mdf skiva och ritade upp trädet på och sen sågade ur och målade svart.

Sen monterade vi vit ljusslinga bakom och sen upp på väggen...jättefint :-)

Det kostade sammanlagt 600kr...ett MYCKE bättre pris ^^

Kommentera här: